Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

WENKO 850312 szappantartó mágneses

2 990 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
mebana.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 2 990 Ft

Termékleírás
Wenko mágneses szappantartó
  • A WENKO dekoratív mágneses szappantartója kiváló minőségű műanyagból készül, és a szappant stabilan tartja, és minden fürdőszobának és vendég WC-nek elegáns hangulatot kölcsönöz.
  • Tiszta és tartós: Nincs több maszatos, csúnya szappan a mosdó szélén, a szappan hamar lecsepeg és megszárad. Az okos szappantartóval a szappan nem puhul meg és nem csúszik le akaratlanul a mosdó széléről, de mindig készen áll a megfelelő helyen. Ez az ügyes megoldás több helyet teremt a mosdó szélén.
  • Praktikus szerelés fúrás nélkül: A csomag tartalmaz egy ragasztókorongot, amellyel a tartó stabilan rögzíthető a falhoz vagy a zuhanykabinhoz, és mindig készen áll azonnali használatra.
  • Optimális méretek: A (Sz x M) 4,5 x 4 x 7 cm cm méretű mágneses szappantartó ideális méretű minden fürdőszobához. A fogazott fémlemezt egyszerűen nyomja a szappanba, és biztonságosan tapad a mágneses szappantartóra.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.